BAZAR

Emisiunea lui Gabi Safta, oprită la GSP TV din cauza unor dezvăluiri despre Reghecampf

„Trebuie să ieşim urgent pentru că nu ştiu ce probleme sunt. Am fost anunţaţi că sînt…”. Acesta e mesajul pe care Gabi Safta l-a primit la scurt timp după ce începuse emisiunea de vineri la Radio GSP, preluată în direct şi pe GSP TV, emisiune în care anunţa că urmează dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf.

Gabi Safta a ignorat atenţionarea şi după ceva mai mult de un minut a fost scos de pe TV în mod brutal! Ecranul s-a înnegrit, emisia live a fost tăiată şi a intrat publicitate. Trecuseră doar 3 minute şi două secunde de cînd debutase emisiunea!

„Nu a existat nici un fel de problemă cu fibra optică, cea care transmite imaginile din studioul Radio GSP către GSP TV. Am verificat dacă au existat erori de transmisie în ultimele minute şi nu apare nici un fel de defecţiune” (Reprezentant INES, firmă care asigură fibra optică, în transmisia emisiunii)

Mesajele pe care Safta le-a primit au fost transmise de MCR (master control room), singurul loc dintr-o televiziune în care se ştie dacă apare o defecţiune tehnică. „Trebuie să luăm publicitate, ne-a anunţa Leo”, a continuat mesajul MCR-ului, Leo fiind producătorul general al GSP TV.

Într-o televiziune, producătorul e cel care află de la MCR dacă apare o problemă tehnică. Ieri a fost o excepţie. Şi a fost fix invers, producătorul i-a anunţat pe tehnicieni că au probleme tehnice.

„Se fac nişte modificări în reţea de care nici eu nu ştiam. Am aflat chiar la începutul emisiunii de aceste probleme” (Leo Vitenco, producător general GSP TV)

În 2013, s-a întîmplat doar de două ori să apară probleme tehnice şi să nu poată fi difuzată emisiunea. O dată din cauza unui transmiţător, ars în urma unui scurtcircuit. A doua oară din cauza muncitorilor de pe strada Dionisie Lupu, care lucrau la înlocuirea fibrei optice şi au tăiat din greşeală un cablu, iar imaginile din studioul Radio GSP n-au mai putut fi preluate la GSP TV.

Sursa: evz.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button