Emisiunea „În puii mei” cu Mihai Bendeac revine la Antena 1 de la jumătatea lunii martie

de:
02 mart. 2016
20 Afișari
Emisiunea

Realizat în regim cinematografic, noul sezon va depăşi graniţele platoului clasic de televiziune, fiecare scenetă fiind pusă în scenă într-un decor real, potrivit Pagina de Media.

Citește și Bendeac publică dovezi ale cenzurii la Antene: Fără glume cu Voiculescu, Badea, Gâdea

De la cele mai vizibile personaje din mediul online, până la cele care ţin zi de zi prima pagină a ziarelor, personajele puse în scenă de Mihai Bendeac şi echipa sa vor intra în acţiune în cele mai diverse locaţii, de la vile, până la săli de clasă, biblioteci, săli de cinema sau chiar mall-uri.

Sper ca seara de duminică să fie, pentru mulţi, motiv de bună-dizpoziţie. Şi sper ca luni să aud pe stradă replici din show. „În puii mei” nu înseamnă Bendeac. „În puii mei” înseamnă cea mai bună şi mai tânără echipă de actori din România. Veţi vedea şi vă veţi convinge. Aşadar, te uiţi o seară, râzi o săptămână., a declarat Artistul”

Aceasta nu este singura emisiune de primăvară în care „joacă” Bendeac. Actorul va fi jurat în emisiunea iUmor, ce va fi lansată în perioada următoare. El este jurat al unui show de umor, alături de Delia și Cheloo.

Cookies