BAZAR

Emil Hossu a murit. Pe scenă

Decesul a fost înregistrat la ora 19:13. „A murit aşa cum îşi doreşte orice actor, a murit pe scenă” –  a declarat actorul Mircea Albulescu.

Lui Emil Hossu i s-a făcut rău în momentul în care se pregătea pentru piesa din această seară, „Aniversarea”, la Teatrul Nottara.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că solicitarea a fost primită în jurul orei 18.30. Potrivit lui Opriţa, medicii au fost chemaţi pentru că actorul Emil Hossu a leşinat, nemaifiind conştient. Actorul a intrat  în stop cardio-respirator, medicii de la SMURD Bucureşti încercând resuscitarea sa.

Emil Hossu a fost actor la Teatrul Nottara din Capitală şi era căsătorit cu actriţa Catrinel Dumitrescu.

De-a lungul vieţii, a trecut prin momente grele: În urmă cu un an, în 3 februarie,  a fost accidentat în timp ce trecea regulamentar strada, în zona Kiseleff. În urma accidentului, actorul a ajuns la spitalul Elias, cu politraumatism, alegându-se cu o fractură la genunchi.

Cea mai gravă cumpănă din viaţa sa s-a produs în 1986, cînd avionul în care se afla a luat foc, pe Aeroportul din Cluj. 3 oameni au ars de vii atunci. Emil Hossu s-a mobilizat exemplar, reuşind să-i ajute pe membrii echipajului să-i salveze pe ceilalţi pasageri, care erau îngroziţi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button