Emil Boc, huiduit de bucureşteni la parada de 1 Decembrie VEZI VIDEO ȘI GALERIE FOTO

de:
01 dec. 2010
0 Afișari
Emil Boc, huiduit de bucureşteni la parada de 1 Decembrie VEZI VIDEO ȘI GALERIE FOTO

Premierul Emil Boc i-a ”furat” la parada de 1 Decembrie onorurile militare lui Mircea Geaoană, preşedintele Senatului, cel care ar fi trebuit să beneficieze în mod normal de acest protocol. „Protocolul este cel care a fost stabilit şi dumneavoastră aţi văzut ce s-a întâmplat. De ieri, preşedintele m-a desemnat în acest sens”, le-a spus Emil Boc jurnaliştilor.

În vreme ce reprezentanţii MAPN susţin că SPP a decis cine primeşte onorurile militare, reprezentanţii Serviciului de Protecţie şi Pază neagă orice implicare în acest sens.

La încheierea paradei, premierul s-a suit repede în maşina sa şi, însoţit de coloana oficială, a plecat să inaugureze 20 de kilometri din Șoseaua de Centură. Pe când îşi făcea plecarea, o parte dintre bucureştenii care au luat parte la paradă l-au huduit.

Prezent şi el la eveniment, europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor i-a reproşat preşedintelui Traian Băsescu faptul că nu şi-a făcut apariţia la paradă, acesta fiind plecat la o reuniune internaţională organizată în Kazahstan.

Cookies