Emil Boc: bucureştenii vor face sub două ore şi jumatate, cu trenul, până la mare

de:
13 mart. 2011
1 Afișari
Emil Boc: bucureştenii vor face sub două ore şi jumatate, cu trenul, până la mare

Șeful Executivului a vorbit in principal despre proiectele de infrastructură ce leagă municipiul Constanţa de Capitală.

Fie că vorbim de autostradă, fie că vorbim de centura municipiului Constanţa, fie că vorbim de calea ferată Bucureşti-Constanţa, sunt trei obiective fundamentale la care se va lucra cu toate motoarele încinse anul acesta şi vor fi date în exploatare. Spun exploatare pentru că forma lor finală se va rezolva după ce unele probleme legate de unele situri arheologice şi descărcări de sarcină arheologică se vor rezolva pe anumite porţiuni din tronsoanele de autostradă”, a declarat Emil Boc.

Premierul a arătat şi ca timpul petrecut pe tren de cei care pleacă din Capitală cu trenul se va reduce semnificativ.

„[…]iar la vară, pe calea ferată, începând cu luna iulie, vom face sub două ore treizeci de la Bucureşti la Constanţa pentru a veni pe litoralul României, lucrare care va fi finalizată în ceea ce înseamnă calea ferată”, a spus şeful Guvernului adăugând că ”sunt acum 11 miliarde de euro în proiecte europene în implementare, care vor schimba din temelii faţa Români”.

Emil Boc a reiterat şi faptul că prioritatea „majoră” a actualului guvern este în continuare realizarea de investiţii şi crearea de locuri de muncă.

Cookies