ȘTIRI

Emigreișăn Drim @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Emigreișăn Drim

După Ioan Peter
Cu: Cezar Vlad Popescu, George Constantinescu, Marin Grigore, Ion Bechet
Regia: Bogdan Huşanu

Durata: 1h 20min
Rezervări: Teatrul Arca: Calea Călăraşi nr. 55 / 0727 79 53 80 /teatrularca@gmail.com

Teatrul de Artă Bucureşti prezintă povestea a trei prieteni, care pleacă în aventura vieţii lor, să perfecteze un contract via România – Anglia. Nu îi aşteaptă decât călătorii cu vaporul, cu trenul, sărituri din vapor, sărituri din tren, înot, alergări, auto-stop, deghizări şi din nou toate de la capăt.
Emigreişăn Drim este un spectacol despre oameni care vor să trăiască şi nu doar să supravieţuiască. Fericirea este acolo unde-ţi sunt prietenii şi dacă prietenii merg cu tine peste tot, viaţa devine un carusel în care nu mai contează decât aventura.

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button