ȘTIRI

Emigranții @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Emigrantii

De Slawomir Mrozek
Cu: Lari Giorgescu, Silvian Vâlcu
Scenografia: Vladimir Turturică

Durata: 1h 20min
Rezervări: Teatrul Arca: Calea Călăraşi nr. 55 / 0727 79 53 80 /teatrularca@gmail.com (La Scena)

Doi bărbaţi din clase sociale diferite (un muncitor şi un intelectual) ajung să împartă aceeaşi cameră într-o ţară din care nu se mai pot întoarce. Muncitorul este motivat de bani, iar intelectualul este disident.
Trăiesc unul pe seama altuia. Intelectualul îşi transformă colegul de cameră în material de studiu, vrea să scrie o carte despre sclavia banilor. Muncitorul este mulţumit că nu plăteşte chiria, poate să mănânce, să bea şi să fumeze pe seama celuilalt.

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button