ARHIVA B365

eMAG se extinde pe segmentul pieselor auto

eMAG a alocat un buget de investiţii de 11,5 milioane de euro pentru acest an, din care 4,5 milioane de euro pentru dezvoltarea internaţională şi trei milioane de euro pentru dezvoltarea şi implementarea de tehnologii noi, scrie capital.ro.

eMAG a introdus în anul 2012 produse din segmentul auto. A început cu asigurări RCA, iar acum sunt disponibil accesorii auto, echipamente electrice auto şi chiar roviniete. Extinderea pe segmentul auto va continua cu anvelope şi piese de schimb.

eMAG a alocat un buget de investiții de 11,5 milioane de euro în 2014, din care 4,5 milioane de euro pentru dezvoltarea internațională și 3 milioane de euro pentru dezvoltarea și implementarea de tehnologii noi. Diferența este alocată dezvoltării angajaților, logistică și marketing de brand. eMAG estimează o creștere de peste 40% a vânzărilor realizate în anul 2014 și țintește o cifră de vânzări de peste 260 de milioane de euro. Retailerul este prezent în România, Bulgaria şi Ungaria şi a ajuns la o bază de 36 de milioane de potenţiali cumpărători.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button