eMAG intră pe piața de fashion

de:
26 mart. 2015
0 Afișari
eMAG intră pe piața de fashion

Magazinul online avea o categorie dedicată hainelor pentru copii, însă acum intră și pe piața de fashion pentru adulți. Cea mai variată ofertă este cea de la îmbrăcăminte de damă, unde găsim rochii, fuste, tricouri, hanorace, colanți, pantaloni, paltoane, sacouri, geci, dar și pijamale, scrie realitatea.net.

Întreaga ofertă de haine de damă poate fi consultată AICI.

Magazinul vinde online și încălțăminte de damă, având în ofertă pantofi, balerini, mocasini, sandale, teniși, botine și ghete.

Tot pentru doamne există și categoria „Genți și accesorii„, unde sunt puse la vânzare genți, bijuterii, cutii de bijuterii, eșarfe, fulare, ceasuri, curele, ochelari de soare, mănuși și căciuli.

Pentru bărbați, este disponibilă, cel puțin deocamdată, doar secțiunea de îmbrăcăminte, unde găsim tricouri, pulovere, hanorace, tricouri, geci, veste, sacouri, pantaloni, cămăși, dar și lenjerie intimă și pijamale.

În această perioadă, magazinul are și o campanie de reduceri la telefoane, tablete, laptopuri și accesorii pentru acestea. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

Cookies