ARHIVA B365

eMag angajează: Nu ai nevoie de studii superioare

eMag angajează doi dispeceri la Bucureşti. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cel puţin şase luni experienţă într-un post similar, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi cunoştinţe bune de Office. 19 aprilie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru locurile de muncă vacante la eMag în Bucureşti.

eMag angajează omul potrivit pentru postul de key account manager în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit o specializare economică, ai cel puţin doi ani experienţă în vânzarea de soluţii IT, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi ai bune abilităţi de vânzare şi de negociere.
10 aprilie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, pe economica.net

eMag angajează trei oameni pe postul de consultant vânzări showroom (unul la Timişoara şi doi la Bucureşti).
Candidatul ideal pentru acest post este cel puţin student, are experienţă în vânzări IT, are cunoştinţe avansate de Office, are cunoştinţe tehnice despre produse IT, este un bun comunicator, proactiv şi orientat către clienţi.
Şi în acest caz, 10 aprilie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul ofertat de eMag la Timişoara. Amănunte, aici.

Până pe 6 aprilie se primesc CV-uri pentru postul vacant la eMag în Bucureşti, potrivit anunţului de recrutare.

eMag angajează un tehnician probe showroom în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti cel puţin student, ai cunoştinţe de limba engleză şi de Office, eşti un bun comunicator, ai iniţiativă şi eşti orientat către rezolvarea problemelor. Candidatul ideal pentru acest post are viteză de reacţie şi este rezistent la stres.
7 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locul de muncă vacant la eMag, potrvit anunţului de recrutare care poate fi accesat  pe economica.net.

eMag angajează un recrutor în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit Facultatea de Psihologie, ai cunoştinţe avansate de limba engleză, ai minimum doi ani experienţă în domeniu şi cunoştinţe de Word şi Excel. Candidatul ideal pentru acest post are bune abilităţi de comunicare, este obiectiv, are atenţie distributivă, capacităţi de analiză, sinteză, de organizare şi planificare.
4 aprilie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Amănunte,  pe economica.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button