BAZAR

Eliminare-surpriză la MASTERCHEF, miercuri, 18 NOIEMBRIE 2015

MASTERCHEF, 18 NOIEMBRIE 2015:

Cutia Misterelor i-a pus in dificultate pe concurentii MasterChef, acestia fiind nevoiti sa isi gateasca preparatelul folosind o singura tehnica, stabilita prin extragere dintr-o urna. Claudia a fost desemnata castigatoarea probei, victorie care i-a adus si o serie de avantaje pretioase in proba urmatoare, printre care s-a numarat si alegerea „Omului bun la toate”, care de aceasta data a fost Tudor.

In cea de-a doua proba a editiei de miercuri, concurentii au fost provocati sa gateasca intr-un restaurant de lux din Bucuresti. Impartiti in doua echipe, una condusa de Claudia si alta de catre Anuta, acestia au incercat sa se ridice la nivelul asteptarilor si sa pregateasca un meniu de top.

MASTERCHEF, 18 NOIEMBRIE 2015:

Desi si-a format „o echipa de 5 stele”, avandu-i alturi pe Florin, Andrei si Claudiu, Claudia nu a reusit sa convinga publicul, iar Echipa Albastra a fost desemnata castigatoare.

Intorsi in bucataria MasterChef, membrii echipe rosii au intrat la Testul sub Presiune. Exceptie a facut Andrei, salvat de Claudia si trimis la balcon. Tudor s-a numarat si el printre concurentii intrati la Testul sub Presiune, participare pe care a bifat-o datorita deciziei Claudiei.

La Testul sub Presiune, concurentii au fost provocati sa gateasca doua preparate cu carne si legume congelate, cel putin unul dintre ele fiind obligatoriu preparat in wok.

MASTERCHEF, 18 NOIEMBRIE 2015:

Competitivi si dornici sa ajunga la balcon, concurentii MasterChef au dat tot ce au avut mai bun, jucandu-si ultima carte in concurs. In ciuda comportamentului inadecvat, Tudor a reusit sa ii impresioneze pe Chefi cu preparatul sau, fiind desemnat si cel mai bun concurent in aceasta proba. Desi a avut un parcurs foarte bun in competitie, Claudiu a fost cel pe care Chefii au decis sa il trimita acasa.

sursa: masterchef.protv.roRecomandarile noastre


Parteneri

Back to top button