ARHIVA B365

ELICOPTER SMURD PRABUȘIT. A fost găsită DRONA ce a surprins imagini de la locul accidentului

UPDATE 11:45 Drona aparţinând Claboo Media, care a survolat lacul Siutghiol imediat după prăbuşirea elicopterului SMURD şi care dispăruse fără urmă, a fost recuperată. Dispozitivul, cu informaţii vitale pentru anchetă, a intrat în posesia Poliţiei. Dispariţia dronei s-a petrecut inexplicabil, după ce dispozitivul a înregistrat imagini cu supravieţuitorul care striga după ajutor, agăţat de coada aparatului de zbor.

Drona a fost găsită în această dimineaţă şi predată Poliţiei. Un lucrător din turism, de la un hotel din nordul staţiunii Mamaia, a sunat la Poliţia Mamaia şi a anunţat că se află în posesia dronei. Dispozitivul, cu informaţii vitale pentru mersul anchetei, a fost predat Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa, potrivit adevarul.ro.

ELICOPTER SMURD PRĂBUȘIT, PROBA-CHEIE: DRONA. Proprietarul dronei sustine ca a vazut pe monitorul de control scene dramatice: unul dintre membrii echipajului, cel mai probabil pilotul, se zbatea sa traiasca.

Inexplicabil insa, drona a pierdut comunicatia cu unitatea de control si a disparut. Pe langa imaginile care pot fi folosite ca probe in ancheta, dispozitivul inregistreaza date importante, cum ar fi distanta fata de unitatea de control, scrie hotnews.ro.

ELICOPTER SMURD PRĂBUȘIT. Scafandrii si pompierii din Constanta au iesit joi pe lacul Siutghiol, in cautarea unei drone care a surprins imagini imediat dupa ce elicopterul SMURD s-a prabusit.

Bogdan a ajuns in 6 minute pe malul lacului Siutghiol, chiar in dreptul elicopterului prabusit. A ridicat drona si a oprit o deasupra epavei. Pe monitor ii indica distanta de 174 de metri fata de mal si 64 de metri inaltime fata de apa. Drona apare si in imaginile filmate de echipa Stirilor PRO TV.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button