Elevii vor vizita Dispeceratul Central Metrorex şi Depoul Berceni prin programul ŞCOALA ALTFEL 2015

de:
03 apr. 2015
6 afișări
Elevii vor vizita Dispeceratul Central Metrorex şi Depoul Berceni prin programul ŞCOALA ALTFEL 2015

ŞCOALA ALTFEL 2015: Metrorex organizează, în perioada 6-10 aprilie 2015, cea de a doua ediţie a evenimentului „Şcoala Altfel” la metrou, la care vor participa copiii de la circa 15 şcoli din Bucureşti şi localităţi limitrofe.

Vizitele vor fi realizate la Dispeceratul Central şi Depoul Berceni, unde copiii vor avea ocazia să afle cum circulă trenurile de metrou, cine şi de unde le dirijează, ce înseamnă să fii mecanic de tren de metrou, cum arată cabina unui tren de metrou, dar şi cum se întreţin trenurile şi staţiile de metrou.

Vezi aici: Cum arată Dispeceratul Metrorex, locul în care se coordonează activitatea metroului bucureştean.FOTO

ŞCOALA ALTFEL 2015: „Sub îndrumarea profesorilor şi a specialiştilor Metrorex, vizitatorii vor admira şi înţelege mai bine unicitatea arhitectonică a staţiilor de metrou, precum şi motivele pentru care toate acestea trebuie respectate şi păstrate. Evenimentele realizate în spaţiile Metrorex reflectă cel mai bine implicarea activă în educarea publicului, în formarea unor atitudini responsabile în ceea ce priveşte comportamentul civilizat în spaţiile metroului. Acesta e un semn de respect pentru viitor. Toate parteneriatele educaţionale realizate de Metrorex sunt în regim de gratuitate şi se concentrează pe nevoia crescândă de informare a tinerilor utilizatori ai metroului”, anunţă Metrorex, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cookies