SMART CITY

Elevii olimpici din Bucureşti au fost premiaţi,vineri, pentru rezultatele deosebite obţinute în 2014

La eveniment au participat elevii olimpici, profesorii si parintii acestora, reprezentantii Centrului de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret din cadrul Primariei Generale si ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, anunta Primaria Capitalei, intr-un comunicat de presa remis B365.ro.

„In felul acesta ne exprimam respectul fata de parintii si profesorii vostri, dar in primul rand fata de voi, elevii care ati inteles ca prin munca puteti sa va impliniti idealurile. Le multumesc profesorilor care v-au fost alaturi si care au contribuit la consolidarea educatiei pe care ati primit-o de la parintii vostri”, a declarat primarul general.

La eveniment au fost prezenti 64 de elevi din liceele bucurestene, acestia fiind premiati cu diplome de excelenta si tabere din partea Municipalitatii.

Cei 64 de elevi au obtinut locurile I, II sau III la olimpiadele nationale, la urmatoarele discipline: biologie, teologie, geografie, engleza, franceza, germana, latina, portugheza, limba romana, spaniola, greaca, matematica, rusa moderna, tehnica, stiinte pentru juniori, arte vizuale-arhitectura si istoria artei, chimie, fizica, informatica, tehnologia informatiei si germana moderna.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button