BAZAR

Elevii lui Bivolaru încep anul şcolar yoga în lipsa guru-ului

Adepţii lui Gregorian Bivolaru au demarat o amplă campanie de promovare a MISA, împânzind Bucureştiul cu fluturaşi. Miercuri se deschide anul şcolar de yoga, Mişcarea pentru Integrare în Absolut (MISA), anunţă Evenimentul Zilei.

Beneficiile cursurilor girate de „rectorul” Bivolaru sunt enumerate pe pliantele de promovare. Astfel, bucureştenii sunt înştiinţaţi că, dacă practică cursurile intensive MISA se tranformă imediat şi vor avea parte de ”armonie, sănătate, înţelepciune, fericire”. Nici şeful şcolii nu a fost uitat, fiind menţionat pe fluturaş, unde se precizează că este membru „pe viaţă” în Consiliul Mondial de Yoga.

O secretară de la MISA a declarat că aceste cursuri se fac în fiecare miercuri şi se derulează până în luna iulie, iar în prima lună accesul este gratuit la lecţiile de „înţelepciune şi fericire”. Apoi, la întâlniri, cei interesaţi vor afla cât costă şcolarizarea în yoga. Cursurile sunt de zi şi fără frecvenţă, ”online”.

Gregorian Bivolaru va lipsi de la inaugurarea noului an şcolar yoga pentru că este judecat în două dosare penale. Acesta este acuzat că a abuzat-o sexual, când era minoră, pe Mădălina Dumitru, una dintre cursantele lui. Într-un alt dosar este judecat alături de alţi 20 de membri MISA, iar cea mai gravă acuzaţie adusă este aceea a traficului de persoane.

În Suedia mentorul spiritual şi-a schimbat numele în Magnus Aurolsson şi era, la fel ca în România, înconjurat de un harem. Însă, în urmă cu circa o lună, au apărut informaţii că MISA şi-ar fi mutat centrul în oraşul argentinian Capilla del Monte. Jurnaliştii de la cotidianul La Gaceta spuneau că această organizaţie, condusă de Gregorian Bivolaru, îşi racolează membrii din rândul femeilor, promiţându-le „şedinţe de sex trantic”, filmate şi vândute apoi în întreaga lume pentru finanţarea sectei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button