Elevii din București, trimiși în săptămâna „Școala altfel” la Dimineața cu Răzvan și Dani, de ISMB

de:
26 mart. 2014
1 afișări
Elevii din București, trimiși în săptămâna

Emisiunile în cauză sunt populate de diverse animatoare mai mult sau mai puțin dezbrăcate, iar caracterul educativ al emisiunilor e cel puțin dubios. 

Nota trimisa de Inspectoratul scolar este semnata de inspectorul scolar general Constantin Traistaru. Contactat de HotNews.ro, Traistaru a declarat ca este vorba despre „emisiuni de tineret”, insa a refuzat sa spuna care este caracterul educativ al acestui concurs.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a trimis ieri, 25 martie, catre inspectoratele scolare ale sectoarelor 1-6 o nota prin care anunta ca „in cadrul programului educativ ‘Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!’, Antena 1 organizeaza o competitie prin care elevii claselor V-VIII pot veni in vizita la redactia Observatorului, la platourile ‘Neata cu Razvan si Dani’ si ‘Te Cunosc de Undeva!'”.

In nota, semnata de inspectorul scolar general Constantin Traistaru si de inspectorul scolar Marian Banu, se arata ca aceasta competitie se desfasoara in doua etape: inscriere si voting. Inspectoratul anunta ca acele clase care vor sa participe la concurs trebuie sa se inscrie pe site-ul Observatorului, iar „clasele care primesc numarul cel mai mare de voturi vor avea ocazia sa ii intalneasca pe jurnalistii si vedetele Antenei 1”.

Mai multe pe Hotnews.

Cookies