SMART CITY

Elevii din Bolintineanu prinşi cu fiţuici sau telefoane, eliminaţi din Bacalaureat

Elevii asupra cărora percheziţia organelor de anchetă a găsit fiţuici sau telefoane în timpul desfăşurării examenului vor fi eliminaţi din examen. 

Procuratura urmează să trimită mai departe către noua comisie de supraveghere a examenuluiprocesele verbale potrivit cărora elevii aveau asupar lor obiecte interzise. Odată ce vor primi aceste procese verbale, comisiile vor decide eliminarea elevilor din examen. 

Poliţiştii au găsit asupra elevilor care au susţinut, luni, proba scrisă la limba română la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” mai multe fiţuici şi telefoane mobile care i-ar fi ajutat să copieze. În plus, oamenii legii au găsit și câteva sute de euro care urmau, cel mai probabil, să ajungă la profesorii din comisia de supraveghere care trebuiau să fie „îmbunaţi”.

Într-o declaraţie de presă făcută în cursul zilei de marţi cu privire la această temă, Ministrul Educaţiei spunea că în urma informaţiilor primite de la procuratură se va decide dacă elevii vor intra sau nu în examen miercuri la liceul Bolintineanu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button