SMART CITY

Elevii de nota zece, premiaţi cu sume între 1.500-2.500 lei, în Sectorul 1

Cinci absolvenți de Bacalaureat, care au avut media zece, au fost recompensați cu suma de 2.500 de lei fiecare, iar 14 elevi care au avut aceeași performanță (media 10) la Evaluarea Națională au fost premiați cu suma de 1.500 de lei fiecare.
În plus, trei elevi de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, care au obținut medalia de argint la Olimpiadele Internaționale de Informatică și Matematică, au primit suma de 5.000 lei fiecare. Este vorba despre Olimpiada de Informatică a Europei Centrale desfășurată în perioada 12-18 august 2018 la Varșovia și despre Olimpiada Internațională de Matematică găzduită de Municipiul Cluj-Napoca în perioada 3-14 iulie 2018. Astfel, 22 de elevi din liceele aflate în administrarea Consiliului Local Sector 1 au primit recunoașterea meritelor și muncii depuse în cursul anului școlar 2017-2018.
„Încă de la începutul mandatului meu, investițiile în educație au reprezentat o prioritate pentru administrația pe care o conduc. Premiul „Excelență în Educație”, obținut săptămâna aceasta în cadrul galei Asociației Municipiilor din România, confirmă faptul că în Sectorul 1 avem cele mai căutate școli din București, cu dascăli de excepție și elevi foarte bine pregătiți, cu care ne mândrim. Vom premia întotdeauna excelența în educație și performanțele elevilor noștri, pentru că valoarea și munca susținută trebuie recunoscute și recompensate”, afirmă Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button