Elevii balerini protestează azi în fața Guvernului

de:
25 iun. 2014
0 Afișari
Elevii balerini protestează azi în fața Guvernului

Alaturi de copii se vor afla profesori, parinti si iubitori ai baletului, evenimentul urmand sa aiba loc in intervalul orar 13,00-15,00, se arata intr-un comunicat remis de asociatia si comitetul de parinti ale liceului.

„Recurgem inca o data la aceasta forma de protest pentru a trage un semnal de alarma, deoarece toate demersurile pe care le-am intreprins de la inceputul acestui an si pana acum (n.r. – pentru obtinerea unui spatiu nou), la toate institutiile abilitate (Ministerul Invatamantului, Ministerul Culturii), au ramas fara niciun rezultat”, se arata in comunicat.

Organizatorii evenimentului spun ca sprijin in aceste demersuri au avut doar din partea primarului general Sorin Oprescu, a directorului Directiei pentru Investitii din PMB, Bogdan Hreapca, iar din partea Guvernului suport au primit doar din partea consilierului premierului Corneliu Visoianu.

„De catre acestia ne-a fost oferita cladirea Salii Omnia ca formula provizorie prin care copii sa poata avea din toamna un spatiu adecvat. In acest stadiu demersurile noastre au fost blocate nejustificat de Ministerul Culturii, care refuza in mod categoric sa cedeze acest spatiu in favoarea Liceului de Coregrafie ‘Floria Capsali’. In momentul de fata cladirea Salii Omnia este depozit de materiale si recuzita, fiind inutilizata de multi ani”, se mai arata in comunicat.

Cookies