ARHIVA B365

Elevi de la Colegiul Emil Racoviţă, atacaţi de o femeie fără adăpost

Femeia fără adăpost a smucit şi a atacat prima dată o fetiţă din clasa a treia, fugind după intervenţia câtorva părinţi şi profesori. Ulterior, femeia fără adăpost a revenit şi a alergat pe holurile şcolii câţiva copii din clasele a cincea, fiind oprită doar de intervenţia Poliţiei, a declarat unul dintre părinţi, potrivit Mediafax.

Ajunşi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe I. Emilia de 26 de ani, din Bucureşti, iar cu ocazia percheziţiei corporale şi al bagajului, nu au fost găsite obiecte contondente sau arme albe.

În urma verificărilor, în incinta colegiului nu au fost identificate persoane care să fi observat faptul că femeia deţine vreun cuţit.

Cea în cauză a fost sancţionată contravenţional cu suma de 500 de lei, pentru pătrunderea, fără drept, în sediul unei instituţii de învãţãmânt.

De asemenea, datorită faptului că I. Emilia este cunoscută cu afecţiuni psihice, a fost solicitată o ambulanţă care a transportat-o la un spital de specialitate.

Pe de altă parte, săptămâna trecută, la piscina din cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”, aflată în apropiere de liceu, unde se pregătesc copiii de la „Racoviţă”, au fost înregistrate furturi din vestiare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button