SMART CITY

Încă un elev înjunghiat în Bucureşti de un coleg: al doilea în câteva ore!

Potrivit surselor citate, prima victimă este elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu”, de pe Bulevardul Metalurgiei. Din primele informaţii reiese că acesta a fost înjunghiat în picior de un elev în clasa a X-a, iar aceştia ar fi colegi.

Elevul înjunghiat primeşte îngrijiri la spital, poliţia fiind anunţată despre acest caz de unitatea medicală, au precizat sursele citate.

Un alt elev, din clasa a XIII-a de la Liceul Tehnologic „Mecanică Fină”, din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiat, miercuri, pe terenul de sport din curtea şcolii, de un coleg din clasa a IX-a. În timp ce juca fotbal pe terenul de sport al şcolii, elevul ar fi fost prins în braţe de către un alt elev din liceu, care l-ar fi înţepat cu un briceag în omoplatul stâng, precizează Poliţia capitalei într-un comunicat remis B365.ro. 

„Elevul din clasa a IX-a şi-a recunoscut fapta, după ce iniţial a spus că şi-a împins colegul din clasa a XIII-a, iar acesta s-a lovit într-o tablă”, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Liceului „Mecanică Fină” din Capitală.

Elevul de la Liceul „Mecanică Fină” a fost internat la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, având o plagă înjunghiată la umăr.

„Suspectul a fost identificat imediat de către poliţişti în persoana unui tânăr de 16 ani, elev în cadrul aceluiaşi liceu”, susţine Poliţia Capitalei. 

Reprezentanţii Spitalului „Sfântul Pantelimon” au declarat că elevul are o plagă nepenetrantă, nefiind lezat niciun organ vital, dar acesta va rămâne internat 24 de ore pentru a fi supravegheat.

Poliţiştii de la Secţia 8 au făcut verificările la faţa locului, pentru a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a declanşat o anchetă pentru a stabili modul în care sunt realizate serviciul pe şcoală şi paza, dacă există un program pentru prevenirea violenţei şi dacă acesta este respectat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, cu suspectul în stare de libertate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button