Elev de liceu băgat în spital de un coleg. Ambulanța, lovită de un șofer beat

de:
15 ian. 2014
1 Afișari
Elev de liceu băgat în spital de un coleg. Ambulanța, lovită de un șofer beat

Un elev al Colegiului Agricol din Capitală a fost lovit la cap în urma unui conflict pe care l-a avut cu un coleg, în sala de clasă. Băiatul, care are o plagă la nivelul capului, a fost dus de ambulanță la spital. Nu fără incidente. La ieșirea din curtea școlii a fost lovită de o Dacie de culoare albă. Șoferul Daciei avea o alcoolemie destul de mare, relatează Antena 3.

Elevul a fost transportat la Spitalul Elias, fiind rănit în spatele urechii, potrivit directorului medical al unităţii sanitare, Dana Safta.

Surse din Poliţie, citate de Realitatea.net, au precizat că băiatul, care are 16 ani, s-a lovit cu capul de calorifer, după ce a căzut în urma conflictului. Maşina SMURD care a mers la liceu pentru a-l prelua pe elevul rănit a fost lovită, în curtea unităţii de învăţământ, de un autoturism condus de un angajat al şcolii. Pentru că acesta părea băut, la faţa locului a fost chemat un echipaj al Brigăzii Rutiere pentru a-i testa alcoolemia. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,26 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Potrivit România TV, bărbatul care a lovit ambulanţa era chiar şoferul şcolii. El se află acum la secţia de poliţie pentru a da declaraţii.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti aşteaptă un raport în legătură cu acest caz de la conducerea Colegiului Agricol, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului, Marian Banu.

Cookies