Elev de 11 ani din Capitală, dispărut de acasă

de:
27 mart. 2011
1 Afișari
Elev de 11 ani din Capitală, dispărut de acasă

Băiatul prezintă următoarele semnalmente: înălţime -1,55m, greutate – 45 kg, păr blond închis, tuns scurt, ochi albaştri, ten deschis, constituţie atletică, nas cârn.

Copilul domiciliază în Sectorul 3 şi este elev în clasa a V-a la Colegiul Naţional ”€œGeorge Coşbuc” din Bucureşti.

La data dispariţiei, Răzvan Andrei Păun era îmbrăcat cu o geacă din material raiat de culoare maron-bej, o pereche de blugi albaştri, ghete maron, pulover gri cu dungi orizontale bleumarin şi verzi şi avea un rucsac negru. La o zi după ce nu a mai ajuns acasă, geaca şi rucsacul copilului au fost găsite de un gardian public în Parcul IOR din Sectorul 3, pe raza căruia acesta domiciliază.

În prezent, atât Poliţia Sectorului 3, cât şi Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual Focus au început demersurile de căutare a copilului.

Persoanele care deţin informaţii pot suna la numerele de telefon 112 şi 116000, acesta din urmă fiind telefonul european pentru dispariţii de copii, operabil de Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual – FOCUS, apelul fiind gratuit din toate reţelele de telefonie fixă şi mobilă.

Cookies