Elev agresat de un străin în curtea Școlii 192 din București. Mai multe persoane au spus că l-au întâlnit în Parcul Bazilescu

20 apr. 2023
1264 Afișari
Elev agresat de un străin în curtea Școlii 192 din București. Mai multe persoane au spus că l-au întâlnit în Parcul Bazilescu
Elev agresat de un străin în curtea Școlii 192 din București. Mai multe persoane au spus că l-au întâlnit în Parcul Bazilescu. Sursa foto: Unsplash

Un elev al Școlii Gimnaziale Nr. 192 ar fi fost agresat de un străin chiar în curtea unității de învățământ, conform unei postări dintr-un grup de Facebook. Aceasta a strâns sute de reacții și comentarii, iar mai multe persoane au povestit cum s-au întâlnit de mai multe ori cu acest bărbat și i-au pus în situații neplăcute.

Elev al Școlii 192, agresat în curtea instituției de un individ străin

Conform întâmplării povestite de mama elevului și distribuită pe grupul de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”, elevul ar fi fost agresat în curtea școlii de o persoană străină. În timp ce îl lovea puternic, i-a sustras telefonul mobil din buzunar.

Cadrele didactice care se aflau în cancelarie au văzut incidentul și au început să țipe. Astfel, paznicul a reușit să-l dea afară din curtea școlii pe individ.

Mama copilului s-a deplasat la școală pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate, timp în care l-a zărit pe atacator. Acesta se plimba tot în zona unității de învățământ. Aceasta a sunat la poliție, iar bărbatul a fost reținut.

Aceasta a explicat faptul că școala are două intrări, însă există doar un agent de pază care asigură siguranța copiilor.

Bărbatul a fost văzut de mai multe ori prin parcuri sau în trafic

Postarea a strâns sute de reacții și comentarii, prilej de care mai multe persoane s-au folosit pentru a spune că acest bărbat nu ar fi la prima abatere. Acesta a fost surprins de mai multe ori prin parcuri, în trafic sau în supermarketuri:

Ieri mergea pe mijlocul bulevardului printre mașini. Și era tare agitat, L. C. P.

Ieri era în parc la terenul de fotbal. Se băga peste băieții care jucau fotbal acolo. Nu am crezut că este atât de periculos, I. S.

Azi era de dimineață pe strada Cireșoaia, M. M. O.

Zilele trecute la terenul de fotbal din Parcul Bazilescu băiatul meu a fost alergat de acest individ, M. B.

Apare și prin parcul Bazilescu, duminica trecută era beat rangă, nu vorbește lb. română!, D. G.

Și acum 2 ore era în mijlocul intersecției de la Jiului, desculț și cu o sticlă de bere în mână…, M. D.

O persoană a povestit un incident din trafic cu același bărbat:

Am avut și eu o situație complicată cu el, eram la semafor la Jiului, tocmai voiam să fac stânga și aveam roșu, iar el a vrut să traverseze fiind roșu pentru pietoni. L-am claxonat să îl atenționez să nu meargă mai departe, m-a văzut că îi fac semn să se oprească și a venit la mine la geam, apoi a văzut că am niște bani, îmi ceruse bani și a încercat să pună mâna înăuntrul mașinii, i-am spus să ia mâna de 2-3 ori, nu a vrut. Apoi am închis geamul blocându-i mâna. Abia, abia ce am scăpat de el, a explicat E. R.

În comentarii a fost precizat faptul că bărbatul, după ce a fost reținut de polițiști, a fost eliberat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies