ARHIVA B365

Elena Udrea candidează la şefia PDL

„Pot să să aduc un proiect prin care să energizăm partidul, care să aducă lângă noi electoratul de centru-dreapta, care să vadă un partid din nou viu. Candidez pentru PDL, pentru viitorul partidului. Sper să avem parte de o competiţie frumoasă, nu o dispută”, a declarat aceasta marţi.

Elena Udrea a făcut anunţul în cadrul unei şedinţe de grup fulger a parlamentarilor democrat-liberali, adăugând că a luat această decizie după ce a discutat cu colegii de partid. Ea va candida împotriva lui Vasile Blaga.

„Până la urmă, colegii care vor veni la convenţie ştiu exact ce s-a întâmplat în anul electoral 2012 şi ştiu rolul fiecăruia dintre noi în această acţiune politică. Sunt sigur că judecata partidului va fi cea corectă. Până la urmă, este vorba de o competiţie, nu este o confruntare”, a comentat Vasile Blaga candidatura fostului ministru al Dezvoltării, la Realitatea Tv.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a comentat cele două candidaturi anunţate pentru şefia PDL, spunând că Elena Udrea a fost întotdeauna „un Traian Băsescu în fustă”, iar Vasile Blaga „nu mai există.”


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button