Elena Udrea vrea să scape de controlul judiciar pentru a pleca în vacanţă în străinătate cu iubitul

de:
25 aug. 2015
0 Afișari
Elena Udrea vrea să scape de controlul judiciar pentru a pleca în vacanţă în străinătate cu iubitul

Fosta şefă PMP a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlului judiciar în dosarul „Gala Bute”.
Elena Udrea a revenit a ora 11.00 pentru a afla dacă scapă de controlul judiciar. „Asta este legea, o să primim un nou termen”, a spus Udrea.

Elena Udrea a ajuns, marţi, în jurul orei 9.00, la ÎCCJ, pentru a cere magistraţilor să ridice măsura controlului judiciar instituită în dosarul Gala Bute. Udrea vrea să îşi petreacă o vacanţă în străinătate alături de iubitul ei, Valentin Chifu, iar pentru asta trebuie să se ridice măsura controlului judiciar instituită în cazul său, potrivit România Tv.

„Începe Parlamentul. Îmi propun să am câteva iniţiative legislative, să votez Codul Fiscal”, a anunţat Udrea, la ieşirea de la ÎCCJ.

Fostul ministru al Turismului a comentat şi măsurile anunţate de Guvernul Ponta pentru medici. „Cred că este umilitor să legalizezi şpaga la medic. M-am bucurat că mişcarea protestatară a medicilor de pe Facebook a respins acest fenomen. Soluţia este să se creeze, prin contracte ale medicilor pe care le au cu spitalele, posibilitatea ca medicii să fie plătiţi conform muncii depuse. Această prevedere era cuprinsă şi într-un proiect al Guvernului Boc”, a spus Udrea.

Elena Udrea și noul iubit, surprinși noaptea. Ce făceau cei doi, în stradă FOTO

Însă, potrivit România Tv, judecătorii au depus o cerere de abţinere în acest caz, motivând că au mai dat măsuri preventive în dosarul Gala Bute. Dacă va fi respinsă cererea magistraţilor, urmează ca în cursul zilei de marţi să se judece solicitarea Elenei Udrea de ridicare a controlului judiciar.

Elena Udrea șochează din nou. Cum s-a prezentat azi la Înalta Curte de Casație și Justiție

În 4 august, Elena Udrea a declarat în faţa instanţei că vrea să scape de măsura preventivă a controlului judiciar pentru că îşi doreşte o viaţă normală, plângându-se că se simte „vânată”, deoarece este fotografiată non-stop.

„Înţeleg că judecătorii s-au abţinut. Ne vedem la 11.00 pentru a vedea dacă s-a admis cererea de abţinere”, a declarat Elena Udrea, marţi, la ieşirea de la instanţa supremă.

Până în prezent, solicitările fostului ministru de ridicare a controlului judiciar nu au fost judecate din cauză că judecătorii cărora le-a fost repartizată cauza s-au mai pronunțat și în alte rânduri asupra cererilor acesteia.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Cookies