ARHIVA B365

Elena Udrea: „Victor Ponta spune mai des Elena decât Daciana”

„E clar că avem de împărțit o luptă politică grea! Ponta spune că Udrea a făcut multe, însă de rău. Victor Ponta vorbește atât de des de mine, încât mă gândesc ce e în neregulă cu el. Am constatat că spune mai des Elena decât Daciana. Bătălia politică pe care o coboară destul de jos anul ăsta îl face pe Ponta un om care se ocupă de campanie, scandal și face un spectacol de prost gust.
Ponta în bătălia pentru președinția pe care a început-o, își pierde controlul. Dacă Ponta candidează și pierde, cariera lui politică s-a încheiat.”, a spus Udrea la Realitatea TV.

Elena Udrea a mai spus că ar fi un pericol mortal dacă Victor Ponta ar câştiga prezidenţialele.

„Reîntoarcerea lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL este o strategie de recucerire a electoratului. Victor Ponta nu poate câștiga singur alegerile. Lui îi trebuie electorat și tot vorbește de USL. Din păcate, o parte din electoratul PNL s-a lăsat păcălit. Un pericol mortal pentru țară ar fi ca PSD să câștige alegerile prezidențiale. Fără statul de drept nu poți să ai prosperitate economică. Dacă l-am avea prim-ministru pe Băsescu, ar fi mai bine.”, a mai adăugat Udrea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button