Elena Udrea a semnat azi protocolul de colaborare cu PNȚCD

de:
03 apr. 2012
0 Afișari
Elena Udrea a semnat azi protocolul de colaborare cu PNȚCD

„Am semnat astăzi împreună c dl Alex Ștefănescu un parteneriat în continuarea celui din 2009, care pune bazele unei relaţii de colaborare la nivelul Bucureştiului, care ne va permite să punem în practică proiectele importante la nivelul Capitalei. PNȚCD va susţine candidaţii PDL, la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector, iar în consilii vom face împreună majorităţi” – a declarat Elena Udrea, după semnarea protocolului. „Susţinem împreună candidatul Silviu Prigoană şi candidaţii la primăriile de sector, dar vrem să colaborăm şi în Parlament” –  a mai spus şefa PDL Bucureşti.

Protocolul nu va mai include şi UNPR, aşa cum era prevăzut iniţial, Uniunea luând decizia de a merge cu candidaţi proprii la Capitală.

Elena Udrea scria pe blogul propriu, că PDL ar putea recâştiga Capitala în acest an: „PDL Bucureşti este cum nu se poate mai puternic, în contextul general dat. Suntem una dintre cele mai bine organizate filiale din ţară, una dintre cele mai active, atât comunicaţional, cât şi acţional, şi vom obţine cu siguranţă peste media partidului la nivelul ţării. Avem o ofertă clară şi extrem de bună pentru bucureşteni, avem unii dintre cei mai buni candidaţi, suntem determinaţi şi foarte încrezători în şansele noastre. Aşa cum văd eu lucrurile, PDL poate recâştiga în acest an Capitala.”

Cookies