Elena Udrea va fi vecină de tarla cu Ioana Băsescu în comuna Nana

de:
13 dec. 2013
0 Afișari
Elena Udrea va fi vecină de tarla cu Ioana Băsescu în comuna Nana

Elena Udrea a anunţat luna trecută că a antamat 80 de hectare de teren agricol. „Ziarul Ring” a aflat că, de curând, aceasta a devenit oficial om de afaceri în domeniul agricol, ba chiar şi-a cumpărat teren agricol în comuna Nana din judeţul Călăraşi. Este vorba despre aceeaşi localitate în care, în luna septembrie, fiica mai mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, şi-a cumpărat aproximativ 290 de hectare de teren agricol, pe care şeful statului doreşte să le treacă pe numele său.

„Aproximativ 1,8 hectare din cele aproape 80 de hectare antamate sunt în comuna Nana. Restul, până la 80, sunt în alte comune din Călăraşi şi din Dâmboviţa. Intenţionez să mai achiziţionez, inclusiv în Nana, dacă găsesc la preţ rezonabil”, a declarat, în exclusivitate, Elena Udrea.

Şi-a denumit firma Agro Green Nana În octombrie, Elena Udrea şi-a înfiinţat o firmă în sectorul 1 al Capitalei. Destul de interesant este şi faptul că SRL-ul acesteia se numeşte Agro Green Nana. Potrivit datelor Registrului Comerţului, firma Elenei Udrea se ocupă de „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase”. hotel

Cookies