Curtea de Apel Bucureşti decide acum dacă Elena Udrea va fi plasată sub control judiciar

05 mart. 2021
88 Afișari
Curtea de Apel Bucureşti decide acum dacă Elena Udrea va fi plasată sub control judiciar
Elena Udrea

Curtea de Apel Bucureşti decide acum dacă Elena Udrea va fi plasată sub control judiciar după condamnarea primită de fostul ministru în dosarul finanţării campaniei pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

Curtea de Apel Bucureşti decide vineri dacă Elena Udrea va fi plasată sub control judiciar după decizia de condamnare la 8 ani de închisoare în dosarul finanţării campaniei pentru alegerile prezidenţiale din 2009, una care nu este definitivă.

Şedinţa de la Curtea de Apel Bucureşti este programată să înceapă la ora 11:00.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, luarea măsurii controlului judiciar faţă de fostul ministru Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost condamnată marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la 8 ani de închisoare, iar fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu, la cinci ani de închisoare, în dosarul finanţării campaniei electorale prezidenţiale din 2009. Sumele care au făcut obiectul luării de mită vor fi confiscate de la Udrea.

Fostul ministru Elena Udrea a afirmat că sentinţa a fost pentru ea un şoc şi că a revenit în ţară convinsă că ceva s-a schimbat în Justiţie. În opinia Elenei Udrea, judecătoarea din dosarul său ”a dat o decizie absurdă”.

”Nu ştiu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înţeleg cum va dormi această femeie liniştită la noapte”, a declarat Elena Udrea imediat după decizia instanţei.

 

Cookies