Elena Udrea: „Un Parlament, să îl citez pe maestrul Cristoiu, de «căcăcioşi» a votat arestarea mea”

de:
26 iun. 2015
0 Afișari
Elena Udrea:

Fosta şefă PMP i-a criticat pe parlamentarii care sunt cu gândul la vacanţe în loc să observe criza politică din ţară, scrie romaniatv.net.

Elena Udrea a subliniat că România nu poate spera la prea mult bine, judecând după clasa politică din acest moment. „Un Parlament, să îl citez pe maestrul Cristoiu, de «căcăcioşi» a votat până la 2 noaptea să fiu arestată de vreo 6 ori şi acum, tot tremurând de frică, se grăbesc să plece în vacanţă în speranţa că dacă părăsesc Capitala şi Palatul Parlamentului se schimbă ceva în bine. Deci cu o astfel de clasă politică nu pot să sper la foarte multe lucruri bune, din păcate pentru România”, a spus Elena Udrea la secţia de Poliţie când îi era verificat controlul judiciar impus de instanţă.

În plus, Elena Udrea a consideră că nu contează atât de mult omul, ci partidul din spate, când vine vorba de votul din Parlament. „Astăzi, în politică este foarte important ce partid ai în spate, nu se judecă cu aceeaşi măsură, domnul Ponta reprezintă cel mai mare partid din România, parlamentarii l-au susţinut. Depinde de ce partid reprezinţi, nu de acuzaţiile care ţi se aduc”, a precizat fosta şefă PMP.

Elena Udrea s-a prezentat vineri la secţia 2 de Poliţie, acolo unde trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână, conform caledarului impus de controlul judiciar.

Cookies