ARHIVA B365

Elena Udrea, un nou gest în Parlament. VIDEO

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a asigurat pe cineva din sală că totul este în regulă, de data aceasta printr-un semn uzual, potrivit romaniatv.net.

Prevăzătoare după gesturile mafiote care au făcut vâlvă în presă, Elena Udrea a ales un semn clasic pentru a transmite că totul este sub control. Gestul a fost scurt şi discret, în speranţa că va scăpa neobservat de presă.

Deputatul Elena Udrea a mai făcut un gest controversat și după ce a luat cuvântul în Parlament când deputații au avizat arestarea sa în dosarul Microsoft. Udrea s-a întors atunci spre camere şi şi-a atins cu arătătorul nara dreaptă, gest considerat mafiot. Udrea a venit ulterior cu explicaţia, declarând că, prin acest gest, a vrut să transmită „unei persoane dragi mie”, că totul e în regulă. Detalii aici.

Plenul Camerei Deputaților a aprobat, luni, atât cererea DNA de încuviințare a extinderii urmăririi penale, în cazul Elenei Udrea, pentru trei infracțiuni de luare de mită, în dosarul Gala Bute, fiind înregistrate 218 voturi pentru și 76 împotrivă, cât și cererea de încuviințare a arestării preventive, cu 170 voturi pentru și 118 împotrivă.

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea a declarat, marți, că apărarea va invoca faptul că votul de luni din Camera Deputaților privind ridicarea imunității deputatei în vederea arestării preventive este, practic, unul „de neavizare”. 

Avocatul Elenei Udrea a explicat că, în opinia apărării, votul din plen nu întrunește condițiile legale, „mai exact nu intră în prevederile art.24 alin 4 din Legea 96/2006 privind statutul deputatului și senatorului”. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button