ȘTIRI

Elena Udrea șochează din nou. Cum s-a prezentat azi la Înalta Curte de Casație și Justiție

Elena Udrea a venit, joi dimineață, la Înalta Curte de Casație și Justiției, după ce magistrații au prelungit controlul judiciar. Fostul ministru a atras toate privirile cu ținuta sa.  Ea a purtat ca întotdeauna pantofi cu tocul înalt, pe care i-a asortat cu o rochie neagră deasupra genunchiului, dar și cu o jacheta argintie, strălucitoare.

Elena Udrea a declarat că nu o deranjează neapărat controlul judiciar, dar nici nu-l consideră necesar, motiv pentru care a depus contestație, scrie libertatea.ro. 

Elena Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, când instanţa supremă a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, în dosarul „Gala Bute”.

Udrea a stat în arest la domiciliu din 7 mai până în 16 iunie. Din 25 februarie până în 30 aprilie, Udrea a fost încarcerată în Arestul central al Poliţiei Capitalei, apoi transferată la Penitenciarul Târgşor.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată, pe 21 aprilie, în dosarul „Gala Bute”, în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului omonim de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button