Elena Udrea, prima reacție după condamnarea la închisoare. Ați bănuit corect, e șocată. Și o blestemă pe judecătoare

02 mart. 2021
506 Afișari
Elena Udrea, prima reacție după condamnarea la închisoare. Ați bănuit corect, e șocată. Și o blestemă pe judecătoare

Astăzi, Curtea de Apel București a dat sentințe pentru Elena Udrea și Ioana Băsescu. Fostul ministru a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, iar fiica fostului președinte la cinci ani de detenție.

Fostul ministru Elena Udrea afirmă că sentinţa Curţii de Apel Bucureşti prin care a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul campaniei electorale din 2009 a fost pentru ea un şoc.

”Pentru mine a fost un şoc. M-am întors în ţară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiţie şi că poţi să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poţi să te aperi, să  aduci probe, şi să demonstrezi că acuzaţiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Ea susține că a adus toate probele care puteau fi aduse, că  a făcut tot ce se putea face ca să arate că acuzaţiile procurorilor erau rupte de realitate.

Elena Udrea, după sentință: Nu pot să cred că judecătoarea mă urăște

”De ce au trebuit să mă condamne şi pe cele mai absurde dintre acuzaţii? Gândiţi-vă că există o acuzaţie de spălare de bani, în care procurorii spun că faptul că eu am folosit nişte bani cash în campania pentru referendum, sigur banii ăia veneau dintr-o faptă penală. Pentru că Elena Udrea e judecată şi în dosarul Gala Bute. Cu toate acestea, judecătoarea mă condamnă şi pentru această spălare de bani. Această femeie a ţinut să mă condamne pe fiecare acuzaţie a procurorilor. Dovadă mai mare de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăşte pe mine atât de tare încât să ţină să mă condamne chiar şi pe cele mai absurde acuzaţii care s-au adus în acest dosar”, a spus Udrea. A reluat apoi acuzaţiile referitoare la implicarea în justiție a SRI şi a fostei şefe DNA Laura Codruţa Kovesi. Cât despre sentința dată azi de judecătoarea de la Curtea de Apel București, Elena Udrea spune că e o  decizie absurdă”.

Și blestemul Elenei Udrea după condamnarea la închisoare

”Nu ştiu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înţeleg cum va dormi această femeie liniştită la noapte”, a  mai spus Elena Udrea.

Cookies