BAZAR

Elena Udrea o susţine pe Corina Creţu în scandalul scrisorilor amoroase cu Colin Powell

Într-o postare pe blogul său, Udrea a afirmat că nu poate să rămână pasivă la nedreptatea ce i se face în aceste zile Corinei Crețu, în ciuda divergențelor avute de-a lungul timpului.

” Cu toate că, iată!, mă separă destul de multe lucruri de Corina Crețu, nu pot însă să rămân pasivă față de nedreptațea care i se face în aceste zile. O parte a presei noastre, pasionată de tabloidal și facil, a intrat efectiv cu bocancii în viața europarlamentarului PSD. Fără a ține cont de efectul asupra vieții private a unui om, fără a explica evident că lucrurile prezentate sunt vechi, dinaintea căsniciei și exagerând implicațiile unor mesaje altfel telegrafice, unii dintre jurnaliștii au arătat că încă există probleme majore cu înțelegerea conceptului de deontologie profesională. Sunt cei care atacă pe oricine, oricând, doar de dragul senzaționalului a€“ pe unele subiecte, nici măcar audiența nu mai fac”, a scris Udrea.

Fostul ministru a mai punctat și că a aflat pe cont propriu că oameni dragi politicienilor pot deveni ținte, relatează EVZ.
  
„Condamn, deci, cu vehemență modul în care au înțeles unii să speculeze pe această temă. Cu atât mai mult cu cât ea a apărut în urmă unei infracțiuni grave: violarea corespondenței private a unei persoane. Îmi declar solidaritatea totală față de Corina Crețu în acest moment și-i doresc sincer că toată istoria să-i afecteze cât mai puțin viață personală și familia. Am învățat pe propria piele că oamenii dragi nouă devin ținte nevinovate ale alegerii noastre de a intră în politică. Uneori, chiar și pe subiecte care nu au absolut nimic de-a face cu politică”, a mai afirmat Udrea.

Deputatul PDL a mai afirmat că este dezamăgită de lipsa de atitudine a societății civile, dar și a politicienilor din PSD și PNL de a-i lua apărarea Corinei Crețu.  Fostul ministru a mai declarat că femeile din politică trebuie să lupte împreună împotriva discriminării de gen din politică.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button