ARHIVA B365

Elena Udrea se face consilier pastoral: Vreau să înfiinţez un Institut al Fericirii

M-am înscris la un master la Facultatea de Teologie, specializarea Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială, la Universitatea Babes Bolyai„, a declarat Udrea potrivit Mediafax.

Ea a afirmat că a ales această specializare pentru că vrea să aprofundeze cunoştinţele de religie şi psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oameni.

(M-a motivat-n.r.) dorinţa de a aprofunda cunoştinţele de religie şi psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oamenii care au probleme în (demersul-n.r.) de a şi le rezolva cu sprijinul religiei şi al psihologiei, dar în primul rând cu sprijinul religiei„, a răspuns Elena Udrea, întrebată ce a determinat-o să aleagă acest program de masterat.

Udrea a arătat că vrea să profeseze în domeniu şi să înfiinţeze un Institut al Fericirii.

În mod cert (vreau să profesez în domeniu-n.r.), dar nu neapărat îmi doresc să fac din asta o profesie în sensul de a şi câştiga financiar. Îmi doresc să facă această Asociaţie pe care vreau să o denumesc Institutul Fericirii unde să ajut în mod gratuit oamenii să îşi rezolve problemele de orice fel, emoţionale, de sănătate, psihologice, orice fel de probleme pe care le au, cu ajutorul credinţei religioase şi al psihologiei„, a mai spus deputatul.

Elena Udrea a decis că nu va mai candida, ci îşi va ajuta ţara dedicându-se acestui proiect religios.

În acest moment, nu îmi doresc să mai candidez, îmi doresc să fac acest proiect în care cred foarte mult şi cred că pot să fac mai mult pentru oameni şi pentru ţară. Teoria mea este că ne merge atât de rău pentru că oamenii sunt foarte înrăiţi şi cred că pot face mai mult pentru oameni prin proiectul acesta cu caracter religios„, a conchis ea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button