ARHIVA B365

ELENA UDREA, MESAJ DIN ÎNCHISOARE, pe Facebook: Sunt prezentată drept ‘mama corupţilor’

„În goana nebună de a mă discredita şi a mă prezenta drept ‘mama corupţilor’, întreg mandatul meu de ministru al Dezvoltării este tocat sistematic şi nejustificat. Nu am auzit să se vorbească despre situaţia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari şi atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finanţe).
Sunt foarte mândră de ce am realizat ca ministru pentru români şi cred că, dacă oamenii care mă critică astăzi ar fi făcut măcar jumătate din cât am făcut eu, România era acum într-o situaţie mult mai bună”, scris Udrea pe Facebook.

Ea se referă indirect la mai mulţi foşti colegi de Guvern: Anca Boagiu, Radu Berceanu, Alexandru Nazare, Gheorghe Pogea, Sebastian Vlădescu sau Ghoerghe Ialomiţianu, potrivit romaniatv.net.

Fostul ministru susţine că a luat la MDRT măsuri de limitare a corupţiei în loc să o patroneze. „Am introdus standarde de cost, am limitat adiţionalele la contractele cu statul, am făcut plăţile la vedere în funcţie de ordinea în care veneau facturile şi le-am cerut public constructorilor să facă mai degrabă ceva pentru România decât să dea şpăgi funcţionarilor de prin minister”, susţine Elena Udrea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button