BAZAR

Elena Udrea le-a lăsat colegelor de celulă fardurile scumpe

Elena Udrea a ajuns acasă, marţi seară, în complexul rezidenţial de lux „Stejarii”, din Bucureşti. S-a bucurat de confortul casei sale, după ce a trăit şapte zile şi şapte nopţi de groază într-o celulă mică, fără uşă la latrina turcească, scrie click.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, ea le-a lăsat colegelor de celulă fardurile scumpe şi mâncarea pe care i-a adus-o mama ei.

Apropiaţii săi spun că Udrea s-a spălat îndelung şi s-a grăbit să îşi vâre picioarele în papucii pufoşi şi comozi, când a ajuns acasă. „Cel mai mult s-a bucurat că a venit mama ei să o ia de la arestul Poliţiei şi că aceasta a decis să locuiască pentru o vreme cu ea şi să o ajute să treacă prin aceste momente grele. Mama Elenei este îngrijorată că fata ei nu a mâncat în arest, măcinată de gânduri. Acum, Elena vrea să se odihnească şi să se bucure cât mai mult de liniştea căminului ei. Mi-a spus că va scrie o carte”, a povestit unul din apropiaţii fostului preşedinte al PMP.

Aceeaşi sursă a dezvăluit pentru click.ro că Elena Udrea se va ţine de cuvânt şi va sponsoriza renovarea celulei în care a stat şapte zile, pentru viitoarele „locatare”.

După o noapte în arest la domiciliu, ieri dimineaţă Elena Udrea a fost citată la DNA pentru declaraţii suplimentare despre denunţul pe care l-a făcut pe 30 ianuarie împotriva şefului SRI Florian Coldea. A ajuns în jurul orei 9.30, îmbrăcată elegant, machiată discret, dar vizibil trasă la faţă şi sleită de puteri. A stat în sediul procurorilor anticorupţie circa patru ore.

Elena Udrea va fi cercetată în arest la domiciliu în dosarul „Microsoft”, dar ieri Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a votat din nou pentru permiterea începerii cercetării penale şi pentru arestarea preventivă în alt caz, dosarul Bute, unde au apărut noi acuzaţii ale procurorilor DNA. Urmează un vot în plenul Parlamentului, luni, 23 februarie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button