ARHIVA B365

Elena Udrea, în cătuşe la ginecolog. Reacţia Poliţiei Capitalei

Într-o postare pe Facebook, echipa de comunicare a Elenei Udrea a anunţat că fostul deputat va ajunge „în cătuşe la ginecolog”.

„Mâine dimineaţă, la ora 10, împotriva voinţei sale, Elena Udrea va fi dusă la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic. Deşi a declarat că nu vrea să facă acest control, va fi totuşi dusă în cătuşe pentru a-şi exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la spital!

Ce regulament inept poate obliga femeile la o aşa situaţie umilitoare? Pe lângă jena de a se trezi în faţa ginecologului în cătuşe, de ce este nevoie să se cheltuiască atâţia bani cu plimbatul cu duba până la spital şi înapoi, atâta timp cât îşi pot exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la arest?”, scrie echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook.

„În conformitate cu Legea 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal, persoanele incarcerate beneficiază de asistenţă medicală.

Cu privire la controlul ginecologic, acesta face parte din totalul examenelor medicale, dar în situaţia în care persoana refuză examinarea, aceasta nu va fi efectuată (refuzul se consemnează în scris)”, precizează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, într-un punct de vedere remis B365.ro, după anunţul făcut de echipa de comunicare a Elenei Udrea, care a precizat, pe pagina de Facebook, că fostul deputat va ajunge la ginecolog împotriva voinţei sale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button