Elena Udrea îl atacă pe Oprescu: „Doctorul care nu nimereşte niciodată diagnosticul”

de:
21 nov. 2010
0 Afișari
Elena Udrea îl atacă pe Oprescu: „Doctorul care nu nimereşte niciodată diagnosticul”

„Eu vreau să scăpăm Bucureştiul de Sorin Oprescu, e cel mai slab primar al Capitalei din ultimii 20 de ani. Cât timp îl vom mai lăsa să facă ce vrea cu acest oraş? (…) Trebuie să-l învingem pe Sorin Oprescu, trebuie să refacem unitatea forţelor politice de dreapta, trebuie să nu mai permitem PSD să blocheze România. Numai aşa vom reuşi modernizarea ţării şi modernizarea Bucureştiului”, a susţinut ea, în discursul ţinut în cadrul conferinţei de alegeri la PDL Bucureşti, informează NewsIn.

Am greşit că am lăsat Bucureştiul pe mâna unui doctor care nu nimereşte niciodată diagnosticul, pe mâna unui personaj care va rămâne în istorie pentru cele mai mari kitchuri dintr-o capitală europeană, recorduri cu Moş Crăciun, cel mai mare tort sau cel mai mare cârnat. Ce a făcut Sorin Oprescu în doi ani şi jumătate de mandat? Oprescu a trădat şi trădează în fiecare zi încrederea bucureştenilor, cu fiecare cuvânt pe care-l spune sonor, dar lipsit de conţinut. Avem şansa să-i atragem pe bucureşteni alături de noi, să-i convingem că Bucureştiul poate fi schimbat în bine, că Bucureştiul poate cu adevărat să fie oraşul meu, nu experimentul eşuat al lui Oprescu, nu poligonul de tragere al PSD, ci oraşul fiecărui bucureştean„, l-a criticat ea pe Oprescu.

În opinia lui Udrea, Bucureştiul trăieşte şi în prezent „din proiectele şi munca primarilor Traian Băsescu şi Adriean Videanu”. Ea a enumerat şi proiecte noi, precum metroul din Drumul Taberei, investiţii pentru fluidizarea traficului, construcţii de grădiniţe, reabilitarea parcurilor, dar şi construcţia de locuinţe ieftine pentru tineri. „Un Bucureşti ospitalier cu cei care vin să-l viziteze”, a mai adăugat ea, susţinând că există bani pentru toate aceste demersuri.

Udrea a reamintit de campania DA pentru Bucureşti, când s-a promovat proiectul Pasajului Basarab şi cel al parcajului subteran la Gara de Nord. „Dar trebuie să avem un primar care să fie dispusă (sic!) să le facă, să nu mai alerge după autostrăzi suspendate. Cu aceste proiecte putem recâştiga încrederea bucureştenilor”, a susţinut ea.

„Suntem datori să construim pentru bucureşteni un proiect de viitor. Astăzi vă cer votul pentru ca împreună cu dvs să facem posibil acest proiect. În acest moment, şefia PDL Bucureşti nu este pentru nimeni un cadou, dimpotrivă, este o imensă responsabilitate pe care mi-o asum. Este responsabilitatea de a reda speranţa unui electorat dezamăgit de întreaga clasă politică. Am încredere că împreună vom recuceri Bucureştiul, aceasta e misiunea pentru care sunt astăzi în faţa dumneavoastră”, s-a adresat Udrea delegaţilor.

Cookies