Elena Udrea îl acuză pe Oprescu că a confiscat Pasajul Lujerului

de:
29 oct. 2010
0 Afișari
Elena Udrea îl acuză pe Oprescu că a confiscat Pasajul Lujerului

Panglica a fost tăiată de primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, pe care Elena Udrea nu îl nominalizează însă clar în postarea sa pe blog.

„În ultima perioadă, au apărut tot mai multe personaje care îşi asumă meritele asupra unor proiecte, fără să puncteze importanţa pe care o joacă PDL Bucureşti în viaţa oraşului. Ieri, a fost predată lucrarea executată la Pasajul Lujerului în ultimul an. Este un proiect absolut vital pentru legătura dintre cartierele Militari şi Drumul Taberei. Sunt parlamentar al Colegiului 25 şi ştiu cât de importantă a fost această reabilitare, în condiţiile în care exista un pericol real ca Pasajul să se prăbuşească.

Evident, la tăierea panglicii, nu a fost invitat niciun reprezentant al partidului nostru.” – scrie Elena Udrea. Reprezentanta PDL e deranjată de faptul că partidul său nu a fost invitat la inaugurare,  cu atât mai mult cu cât reabilitarea pasajului s-a făcut la cererea primarului sectorului 6, pedelistul Cristian Poteraş, iar majoritatea PDL din Consiliul General a impus demararea lucrărilor. În plus, un alt pedelist, Răzvan Murgeanu, s-a implicat în găsirea unei soluţii pentru a împiedica închiderea pasajului pe durata lucrărilor.

Ministrul elogiază în aceeaşi postare rolul pe care l-au avut mandatele lui Traian Băsescu şi al lui Adriean Videanu pentru dezvoltarea Bucureştiului.

Cookies