Elena Udrea, gest mafiot în Parlament. Explicaţia oferită de deputat FOTO

de:
09 feb. 2015
1 Afișari
Elena Udrea, gest mafiot în Parlament. Explicaţia oferită de deputat FOTO

Inainte de a se aseza in sala, Elena Udrea si-a atins cu aratatorul nara dreapta, informează stiripesurse.ro, care adaugă că acest gest ar putea fi interpretat  ca o amenintare, ca un gest de avertisment mafiot ca urmeaza sa vorbesca si sa sa faca noi dezvaluiri.

O alta interpretare ar fi o trimitere catre omerta, un gest si un crez mafiot de a nu-ti trada aliatii in spatele gratiilor: „Daca va fi bine pentru mine, nu o sa vorbesc”.

Conform Hotnews.ro, Elena Udrea a făcut acest gest de două ori. Intr-unul dintre cazuri, fostul ministru stătea aşezat în scaunul din Parlament, în timp ce în celălalt Elena Udrea se uita direct la camerele de luat vederi. 

Elena Udrea a explicat astfel gestul făcut:

„Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică.  În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că „totul e în regulă”, a scris Udrea pe Facebook.

Şi interlopul Sile Camataru ar fi fost surprins facand acelasi gest (foto jos).

sursa foto: Adevarul.ro

Deputatul a cerut colegilor, luni, să voteze pentru începerea urmăririi penale, dar nu şi pentru a permite arestarea sa preventivă. „Nu vă cer să blocaţi justiţia, ci să o lăsaţi să funcţioneze şi în cazul Elena Udrea. Să fie anchetată. Vă cer să nu fiţi părtaşi la un abuz”, a declarat Elena Udrea.

Camera Deputaţilor a încuviinţat, luni, toate cele şase solicitări ale Justiţiei în privinţa Elenei Udrea, dintre care trei pentru începerea urmăririi penale în două dosare şi trei pentru arestare preventivă. 

Cookies