ARHIVA B365

Elena Udrea despre Victor Ponta: Nu are experienţă în administraţie nici cât şefa mea de cabinet

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „În această competiţie, eu mă lupt cu Victor Ponta care nu are experienţă nici cât a avut şefa mea de cabinet. Experienţă în administraţie. Rezultatele ne arată că nu s-a prins nimic de dânsul, a stat doi ani degeaba la Palatul Victoria. Şi, de asemenea, îl avem pe domnul Klaus Johannis care poate a reuşit să facă centrul oraşului Sibiu să arate bine, (…) însă a conduce o ţară nu înseamnă doar să reabilitezi nişte clădiri şi să asfaltezi nişte străzi. Ca urmare, nici domnul Johannis nu este un contracandidat care să se bucure de o experienţă mai mare în administraţia publică la vârf decât am avut-o eu”, a spus Elena Udrea, candidat al PMP la prezidenţiale, la Realitatea TV.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014Udrea a spus că îi provoacă pe prezidenţiabilii PSD şi ACL la o dezbatere publică în care fiecare să le arate românilor ce a făcut pentru ţară. „Vă asigur că la acest capitol nu avem cum să ne comparăm, diferenţa este mult prea mare în favoarea mea”, a mai spus liderul PMP.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea a afirmat că o prezenţă mai mare la vot la alegerile prezidenţiale înseamnă înfrângerea „categorică” a candidatului PSD, premierul Victor Ponta, în condiţiile în care nici măcar acesta nu poate câştiga fără voturi de la electoratul preşedintelui Traian Băsescu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Este evident că lipsa la vot este mai degrabă în ceea ce priveşte electoratul de centru dreapta. Din fericire, electoratul lui Victor Ponta iese tot la vot. Ce avem acum, acela e electoratul lui Victor Ponta. Cei care pot schimba soarta României sunt (…) din opoziţia la Victor Ponta. Deci, o prezenţă mai mare la vot înseamnă înfrângerea categorică a lui Victor Ponta”, a declarat Udrea la Realitatea TV.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button