Elena Udrea, despre PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: „Voiculescu ştia că Ponta e ofiţer acoperit”

de:
14 oct. 2014
1 Afișari
Elena Udrea, despre PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE:

VICTOR PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: Elena Udrea a comentat, la REALITATEA TV, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu despre postura de fost ofiţer acoperit a premierului Victor Ponta, explicând care sunt implicaţiile acestei dezvăluiri pentru România.

„Poate exista şi o consecinţă legală pentru Victor Ponta, dar cred că e vorba de o implicaţie morală. Obligaţia preşedintelui e să spună lucrurile pe care le crede despre candidaţi, în ideea în care la Cotroceni urmează să vină un preşedinte care are alternative: să ducă lucrurile mai departe ceea ce a început Traian Băsescu în România, reformele, independenţa justiţiei, parteneriatele externe, ori unul care să strice tot şi să întoarcă România cu 14 ani în urmă.

VICTOR PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: Traian Băsescu e obligat pentru toţi cei care au crezut în el timp de 10 ani, pentru toţi românii care i-au fost alături, să spună, pentru viitorul românilor, lucrurile pe care le ştie despre candidaţi şi care i-ar face pe aceşti candidaţi să nu fie pregătiţi să ocupe această funcţie de şef al statului.

A spus că va dezbrăca de secrete candidaţii, acesta e unul dintre ele, legat de ilegalitatea comisă de Ponta, dar şi de lipsa lui de moralitate. Pentru cine mai avea nevoie să fie convins că Victor Ponta e un om imoral, care minte cum respiră, aceasta este încă o dovadă. „

VICTOR PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: Udrea a dezvăluit care este, în viziunea sa, pericolul ca Victor Ponta să devină preşedinte, explicând faptul că este şantajabil şi a spus că este convinsă că Dan Voiculescu ştia despre calitatea de fost ofiţer acoperit a lui Ponta.

„Eu nu sunt sigură că preşedintele a vrut să spună aseară neapărat această informaţie. Probabil ar fi spus-o până la finalul campaniei.

VICTOR PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: Să nu îl facem spion că e mult, îi jignim pe spioni. Victor Ponta a fost un racolat de SIE care a făcut nişte lucruri probabil minore. I-am spus 000, nu 007. SIE -vorbesc de serviciul din 1997, nu de cel de acum- ştia că racolează un procuror, deci că se încalcă legea şi totuşi au făcut-o.

VICTOR PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: De ce e Victor Ponta periculos ca preşedinte? El va reprezenta interesele celor care îl şantajează, care ştiu ce a făcut Victor Ponta ca ofiţer acoperit. Îmi pun problema de ce Victor Ponta a stat în genunchi în faţa lui Voiculescu. Eu sunt convinsă că Voiculescu ştia despre Ponta că a fost ofiţer acoperit, de aici şi slugărnicia lui Ponta faţă de Voiculescu şi Antena 3. Pot eu să mă întreb de ce Ponta susţine interesele Lukoil în România? De unde ştiu eu că undeva, cineva a apăsat pe un buton şi i-a spus că acum trebuie să susţină aceste interese? Întotdeauna ne vom întreba dacă ce face Victor Ponta este pentru că aşa crede şi aşa e bine pentru ţară în opinia lui sau este pentru că alte interese economice, particulare îi dictează să facă într-un anumit fel”. „

VICTOR PONTA  – OFIȚER ACOPERIT SIE 1997-2001. Traian Băsescu: Victor Ponta a fost OFIȚER ACOPERIT SIE în perioada 1997 – 2001. „Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997 – 2001 a fost OFIȚER ACOPERIT al SIE”, a spus Traian Băsescu, la Realitatea TV, precizând că acest lucru explică propulsarea lui VICTOR PONTA de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3, unde a fost repartizat în 1995 ca procuror, direct la Parchetul General, în 1998. Conform CONSTITUȚIEI, activitatea de procuror e INCOMPATIBILĂ cu orice altă funcție. VICTOR PONTA  – OFIȚER ACOPERIT SIE 1997-2001. Traian Băsescu nu a prezentat probe directe în sprijinul afirmațiilor sale, ci doar dovezi că Victor Ponta ar fi încercat să ascundă dovezile. 

Cookies