ARHIVA B365

Elena Udrea descrie întâlnirea cu şefii SRI: „Fostul soţ făcea nişte servicii pe care ei le cereau”

Elena Udrea a declarat că s-a întâlnit cu şefii SRI pe 15 decembrie şi că i-a spus în faţă lui Florian Coldea că ştie de episodul cu cei 500.000 de euro ceruţi lui Dorin Cocoş pentru Sebastian Ghiţă, precum şi faptul că este în spatele unei campanii de denigrare împotriva ei, inclusiv în spatele publicării fotografiilor de la Paris, în care apare alături de Alina Bica, scrie gandul.info.

„I-am spus chiar şi domnului Coldea că ştiu aceste lucruri, indirect (suma de 500.000 de euro cerută de Coldea pentru Ghiţă – n.r.). I-am spus într-o întâlnire în care am spus că eu cred că sunt ţinta unei strategii de denigrare pe care o coordonează la adresa mea. Eu cred că ce s-a întâmplat la Paris este un lucru de care nu este străin. Pe 15 decembrie a avut loc întâlnirea cu Maior şi Coldea. Coldea a negat, a avut o reacţie ezitantă, am depăşit subiectul”, a spus Elena Udrea, la Gândul Live.

Elena Udrea a mai făcut o declaraţie cu implicaţii pentru Dorin Cocoş: „Ştiu că fostul soţ făcea nişte servicii pe care ei (Maior şi Coldea – n.r.) le cereau”. Udrea a declarat anterior că Dorin Cocoş mergea des, în weekend-uri, la SRI, pentru a se întâlni cu şefii SRI.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button