ARHIVA B365

Elena Udrea: „De ce Blaga, Berceanu, Videanu sau Anastase nu sunt măcar audiați la DNA?”

„De ce nu poate fi cercetată în stare de libertate Elena Udrea, cât timp acuzația împotriva sa este că a primit foloase necuvenite, ca șef al organizației PDL București, dar și pentru partid, însumând vreo 20.000 euro, iar lideri ai PNL de astăzi, cum ar fi Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu sunt acuzați (de Gabriel Sandu sau Dorin Cocoș) că au primit milioane de euro în campanie, cu chitanțe și facturi, și nu sunt nici măcar întrebați de DNA despre aceste lucruri? De unde și până unde această dublă măsură acțională a procurorilor DNA? De ce în cazul Elenei Udrea se cere și se dispune arestarea preventivă și în toate celelalte cazuri nu au loc nici măcar audieri? Unde este caracterul social al Justiției și egalitatea în fața legii?”, se arată într-o postare pe rețeaua de socializare semnată de echipa de comunicare a lui Udrea și intitulată „Când procurorii DNA acționează cu dublă măsură. Pentru unii — mumă, pentru alții — ciumă”, scrie Agerpres.

În text se menționează că nu se dorește arestarea preventivă a liderilor menționați, ci judecarea Elenei Udrea în libertate sau „măcar în arest la domiciliu”.

„Nu ne dorim ca Vasile Blaga și ceilalți să fie arestați preventiv. Nici măcar să fie chemați la DNA. Ar fi normal doar un tratament egal în situații similare: ca Elena Udrea să fie judecată în libertate sau măcar în arest la domiciliu”, se precizează în postarea de pe Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button