UPDATE Elena Udrea scapă de cauţiunea de 5 milioane lei. A adus garanţie un imobil

de:
12 nov. 2015
0 Afișari
UPDATE Elena Udrea scapă de cauţiunea de 5 milioane lei. A adus garanţie un imobil

La intrare în sediul DNA, Elena Udrea a declarat că este exclus să plătească 5 milioane lei, sumă stabilită drept cauţiune.

‘Un lucru este sigur, asta puteţi să ştiţi de la mine: exclus să plătesc o cauţiune în bani de 5 milioane de RON’, a afirmat Udrea.

Elena Udrea ar fi venit să clarifice problema bunurilor şi a fondurilor pe care le poate aduce garanţie, după ce a susţinut că nu are bani să achite cauţiunea de 5 milioane de lei.

Dosarul a fost deschis de procurorii DNA in luna mai. Numele Elenei Udrea apare in dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, in care procurorii DIICOT ii pusesera anterior, sub acuzare, pe omul de afaceri Adrian Sarbu si pe fostul senator Sorin Rosca Stanescu, aminteşte Hotnews.ro.

Elena Udrea declara in 2010, la HotNews-RFI, ca nu poate dormi din cauza grijilor provocate de acest credit. „Nu mai dorm din cauza ratei la banca. Cred ca, per total, rata ajunge la vreo…nu as vrea sa spun o cifra ca o sa calculeze cineva si o sa iasa, nu stiu… Eu platesc la finalul acestui an si platesc dobanda legala, habar n-am cat este, dar platesc o suma, creditul plus dobanda”, spunea Udrea, pe atunci ministru al Dezvoltarii regionale si Turismului.

Cookies