Elena Udrea, cerere pentru renovarea celulei în care se află, pe banii proprii

de:
13 feb. 2015
0 Afișari
Elena Udrea, cerere pentru renovarea celulei în care se află, pe banii proprii

Elena Udrea a solicitat, vineri, conducerii Arestului Poliţiei Capitalei, să-i permită ca, pe banii ei, să văruiască celula în care a fost închisă, să vopsească gratiile şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să tapeteze pereţii, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Adevarul.ro. 

Elena Udrea continuă să refuze mâncarea oferită în arestul Capitalei, dar își păstrează un moral bun și zâmbetul pe buze, conform avocaților acesteia. Ba chiar glumește cu gardienii asupra condițiilor din celulă. 

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, susține că celula în care stă Udrea are niște condiții inumane, care duc la înjosirea celui deținut. Striblea a comparat celula cu cele din lagărele de concentrare.

„Cu siguranță că nu e cea mai confortabilă situație, dar e un om luptîtor care încearcă să-și facă apărarea pentru contestație și să speram că aceasta expunere la o situație deranjantă va fi sfârșită de contestație. Din ce am văzut, apreciez că aceste condiții de arest înseamnă înjosire. Ceea ce se întamplă în ultimul timp este o exagerare gravă în ceea ce privește acest concept de arest preventiv. Măsura preventivă s-a transformat într-o umilință, într-un circ fără margini. E un prejudiciu de imagine uriaș.

Potrivit unor surse, Elena Udrea este colegă de celulă(o cameră cu patru paturi) cu două dintre analistele financiare ale Dosarului Mediafax, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la evaziune fiscală şi spălare a banilor.

Una din acestea este Lucia Adăscăliţei. Celula Elenei Udrea se află la două celule distanţă de cea a Alinei Bica, ale cărei colege sunt tot din Dosarul Mediafax, scrie spynews.ro

Cookies