ȘTIRI

ALEGERI PARLAMENTARE. Udrea CANDIDEAZĂ: Aş intenţiona să obţin un loc în Comisia de Control SRI

Voi candida ca independent la alegerile din decembrie. Clasa politică reprezintă societatea, e votată de oameni. Sistemul e format din oameni care nu apar în faţă, e nevoie de cineva care să apere drepturile cetăţenilor. Faptul că se acuză oameni politici şi de afaceri, care acaparează cu totul spaţiul public zi de zi, nu vedem decât cum sunt plimbaţi pe la DNA diverse personalităţi, asta nu înseamnă că se petrece ceva bun în ţara asta. (…) Maxim ce aş intenţiona să obţin ar fi un loc în Comisia de Control SRI, poate chiar cea de preşedinte”, a anunţat ea la ieşirea de la Înalta Curte.

Ea a precizat că nu vrea să facă rău PMP şi că nu s-a consultat cu Băsescu, scrie Medifax.

Nu vreau să fac rău Partidului Mişcarea Populară, să afectez în vreun fel competiţia electorală în care partidul intră, am ales să candidez indepenedent, voi prezenta zilele următoare propunerile legislative pe care le voi susţine. Nu m-am consultat cu Traian Băsescu şi, din acest moment, drumurile noastre se despart„, a adăugat Udrea.

Ea declarase în septembrie că nu mai doreşte să candideze, ci să înfiinţeze un Institut al Fericirii, unde să ajute în mod gratuit oamenii să îşi rezolve problemele cu ajutorul religiei.

În acest moment, nu îmi doresc să mai candidez, îmi doresc să fac acest proiect în care cred foarte mult şi cred că pot să fac mai mult pentru oameni şi pentru ţară. Teoria mea este că ne merge atât de rău pentru că oamenii sunt foarte înrăiţi şi cred că pot face mai mult pentru oameni prin proiectul acesta cu caracter religios„, spusese Udrea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button