Elena Udrea: Baia mea de-acasă e mai mică decât una din apartamentele pentru evacuaţi GALERIE FOTO

de:
11 ian. 2011
0 Afișari
Elena Udrea: Baia mea de-acasă e mai mică decât una din apartamentele pentru evacuaţi GALERIE FOTO

Din cele 69 de locuinţe ANL din strada Maior Băcilă nr.32-34 din cartierul Colentina, care au fost date în folosinţă marţi, 20 sunt destinate tinerilor cu vârsta sub 35 de ani, iar 49 sunt pentru chiriaşii evacuaţi.

„Baia aceasta e mai mare decât baia mea de acasă”, a apreciat deputatul de Bucureşti Elena Udrea modul de structurare a locuinţelor ANL din str. Maior Băcilă. Baia cu pricina are doar opt metri pătraţi, iar noii locatari ANL s-au declarat de acord să facă schimb de locuinţă cu Elena Udrea.

Și primarul Neculai Onţanu a ţinut să facă o paralelă între situaţia sa locativă, ce-i drept, mai veche, şi cea a familiilor de evacuaţi: „Îmi aduc aminte că în 1980, când am luat eu un apartament la etajul 10 în cartierul Militari, parcă-l prinsesem pe Dumnezeu de un picior, aşa am fost de bucuros. Mă bucur că şi dumneavoastră simţiţi la fel”, a declarat primarul Neculai Onţanu care a ţinut totodată să atragă atenţia noilor locatari să nu lase mizerie atunci când se mută la fel cum au făcut o parte din vecinii ANL-işti de la tronsonul de bloc alăturat la sfârşitul anului trecut. În semn de apreciere, unul din noii chiriaşi ANL i-a făcut cadou lui Onţanu o icoană.

Cookies